Etichete Saten Ieftine in serii mici

 

 Etichetele Textile din saten sunt alese de multi producatori pentru a isi personaliza produsele. Etichetele sunt lucrate din saten alb sau negru, cu latimea de 25 mm si lungimea personalizata, imprimate prin transfer termic cu negru, alb sau argintiu. Etichetele pot fi imprimate intr-o singura culoare, pe o singura fata.

Etichetele sunt livrate cu semne de taiere, in banda continua si pot fi taiate de dumneavoastra, pe masura necesitatilor.

Aceste etichete contin in general informatii legate de producator / brand si chiar un logo, detalii despre produs, materialele din care este fabricat, instructiuni de intretinere, provenienta produsului.

Cu toate acestea, nu intotdeauna aceste etichete sunt o alegere disponibila unui mic producator, din cauza costurilor de productie, matritei si cantitatilor minime solicitate de fabricanti.

 

Accesorii-Design.ro vine in intampinarea acestei cerinte cu o varianta economica si in serii reduse, pentru a face acest serviciu cat mai accesibil.

Comanda minima este de 300 lei. Comanda poate fi compusa din mai multe modele de etichete, dar nu mai putin de 100 etichete pe model, dimensiune si culoare. In aceasta suma nu este inclus transportul.

 

Costul de realizare al formatului, conform instructiunilor clientului, este de 30 Lei, TVA inclus. Acest serviciu nu include modificari sau creare de logo, adaugare de imagini transmise in formate sau rezolutii mai mici decat cele necesare, utilizarea de fonturi non-standard etc. Acest serviciu se achita o singura data pentru un format (daca doriti sa imprimati acelasi format de eticheta si cu alte ocazii, formatul este pastrat si nu mai este necesara achitarea serviciului pentru urmatoarele comenzi).

Este posibil ca imaginile cu detalii prea fine sau transmise in format .jpg cu rezolutie mai mica de 300dpi sa necesite servicii suplimentare realizarii formatului.

 

Etichetele pot fi comandate continue (o banda continand mai multe etichete). Va rugam sa luati in considerare ca banda de saten are tendinta de a se desira, deci recomandam ca toate etichetele din saten sa fie calculate in asa fel incat la coasere sa fie acoperita partea care se poate desira, ca in imaginea de mai jos:

Prindere Eticheta Saten

Recomandam 5 mm in fiecare capat al etichetei rezerva pentru coasere (ex. daca doriti o eticheta din saten cu dimensiunea vizibila ).

 

Preturile etichetelor textile din saten, inclusiv TVA, sunt cele de mai jos:

Material etichete Dimensiuni Pret unitar
Saten Alb Print Negru 25 * 50 mm 0.22 lei
Saten Alb Print Negru 25 * 60 mm 0.25 lei
Saten Alb Print Negru 25 * 70 mm 0.28 lei
Saten Alb Print Negru 25 * 80 mm 0.31 lei
Saten Alb Print Negru 25 * 90 mm 0.34 lei
Saten Alb Print Negru 25 * 100 mm 0.37 lei
Saten Negru Print Alb 25 * 50 mm 0.32 lei
Saten Negru Print Alb 25 * 60 mm 0.35 lei
Saten Negru Print Alb 25 * 70 mm 0.38 lei
Saten Negru Print Alb 25 * 80 mm 0.41 lei
Saten Negru Print Alb 25 * 90 mm 0.44 lei
Saten Negru Print Alb 25 * 100 mm 0.47 lei

 

Calcularea costului etichetei dorite (exemplu): daca doriti sa comandati 600 etichete din saten negru cu print alb, cu dimensiunea 25 * 100 mm, pretul va fi 0.47 lei x 600 etichete = 282 lei + 30 lei realizare format + 19.99 lei transport = 331.99 lei.

 

Pentru alte formate, materiale, culori de print sau informatii, va rugam sa ne contactati, va stam la dispozitie cu placere.

 

Va multumim!