0 Cos
Adaugat in Cos
  Aveti produse in cos
  Aveti 1 produs in cos
   Total

   Va prezentam informatii legate de metodele de plata oferite clientilor nostri:

    

   1. Plata cash la primirea coletului (sistem ramburs)

   Alegerea acestui sistem de plata inseamna ca veti achita cash valoarea comenzii direct curierului, la primirea coletului. Veti primi produsele insotite de factura, iar curierul va elibera obligatoriu chitanta pentru valoarea achitata. 

    

   2. Plata prin Transfer Bancar

   Puteti alege sa achitati valoarea comenzii in avans prin oricare dintre mijloacele de plata oferite de banca dumneavoastra, inclusiv sisteme tip eBanking. Livrarea comenzii se va face dupa confirmarea incasarii de catre banca noastra.

   In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email confirmarea comenzii si un e-mail care va contine toate detaliile de plata.

   Contul nostru IBAN este: RO53CECEC001946007410931,  deschis la CEC Bank. Beneficiarul platii este BOCANE ACCESORIES S.R.L., cu CIF RO10136051.

   Pentru expedierea cat mai rapida a comenzii dumneavoastra, va rugam sa completati numarul comenzii cand operati plata, iar la finalizarea acesteia sa ne transmiteti pe adresa de email office@accesorii-design.ro o copie a platii.

   Comanda va fi expediata imediat dupa confirmarea incasarii de catre banca noastra (poate dura pana la 2-3 zile lucratoare de la operarea platii).

    

   3. Plata cu Cardul (Online)

   Prin operatorul de plati Mobilpay.ro. Puteti utiliza cardul de debit sau de credit, iar confirmarea platii se va face instant. Mai multe informatii despre acest sistem de plata sunt disponibile la Mobilpay.ro.

   In acest fel putem asigura un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

   Daca ati ales metoda de plata cu cardul este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3-D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele Accesorii-Design.ro sau Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3-D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3-D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

     

   Va multumim!

   Actualizat 22.10.2019