0 Cos
Adaugat in Cos
  Aveti produse in cos
  Aveti 1 produs in cos
   Total
   Despre Noi

   Bine ati venit in magazinul Accesorii-Design.ro!

    

   Bocane Accesories S.R.L. este firma detinatoare a magazinului online Accesorii-Design.ro. Activitatea noastra a inceput din 1997, si ne-am lansat in zona online din 2011, cu magazinul online Bocane.ro.

    

   In mod natural si la cererea din ce in ce mai mare a pietei Romanesti, am decis sa ne extindem activitatea si in directia accesoriilor pentru marochinarie, incaltaminte si industria textila. Pentru ca producatorii Romani sunt din ce in ce mai buni in ceea ce fac, am considerat ca le putem fi de ajutor. 

    

   In 2013 am devenit reprezentanti unici ai mai multor producatori italieni de accesorii pentru marochinarie si industria textila.  Suntem mandri sa reprezentam producatori cu istorie, Italia fiind dintotdeauna cunoscuta ca centrul modei pentru intreaga lume. Fiecare dintre colaboratorii nostri este certificat Oeko-Tex Standard 100. 

    

   Scopul magazinului online este sa oferim si micilor producatori din Romania posibilitatea de a achizitiona cantitati mici de accesorii de buna calitate.

    

   Mai mult, accesoriile prezentate sunt disponibile la comanda intr-o varietate de modele, culori si finisaje. Iar pentru clientii care isi doresc accesorii realizate dupa specificatii, aceasta varianta este bine-venita. Oferim suport si consultanta specializata, schite 3D si mostre pentru produsele la comanda.

    

   Daca va doriti un partener de incredere si produse de calitate italiana pentru linia dumneavoastra de produse, va stam la dispozitie!

    

   Magazinul online Accesorii-Design.ro este detinut de catre firma:

   BOCANE ACCESORIES S.R.L.,

   Reg.Com.:  J14/2760/1997,

   C.U.I.:           RO 10136051. 

    

   Adresa Sediu Social:

   Str.Strajei Nr.91B, 

   Cumpana, 907105, Romania  

    

   Date cont bancar:

   Banca:                CEC BANK

   Cod IBAN:          RO53CECEC001946007410931

    

   Date de contact:

   Telefon:               0341.405.236;

   E-mail:                office@accesorii-design.ro

    

   Va multumim!

   Actualizat 19.07.2017