0 Cos
Adaugat in Cos
  Aveti produse in cos
  Aveti 1 produs in cos
   Total
   Etichete Textile din Saten Premium

    Etichete imprimate pe satin, gama premium

    

   ***** 
   Nou! Acum puteti comanda etichetele taiate in dimensiunea dorita, la numai 0.07 Lei / eticheta.
   *****

   Etichetele Textile din saten (satin) pot fi comandate in diferite culori ale etichetei si materialului. Etichetele pot fi imprimate pe saten, intr-o singura culoare, pe o fata.

   Preturile etichetelor textile din saten, inclusiv TVA, sunt cele de mai jos:

   Lungime
   Pret unitar
   • Saten Alb sau Negru, latime 15, 20, 25, 30 mm, imprimat cu auriu / argintiu
   • Saten Alb sau Negru cu margini tesute, latime 15, 20, 25, 30 mm, imprimat cu alb / negru / rosu / verde / albastru / auriu / argintiu
   • Saten Crem, Grej Pal, Roz Pal, Bleu Pal, Albastru, Verde, Fucsia, Rosu cu margini tesute, latime 15 mm, imprimat cu negru / auriu / argintiu;
   • Saten Bleumarin latime 25 mm, imprimat cu auriu / argintiu
   Intre 20 si 40 mm
   0.33 lei
   50 mm
   0.37 lei
   60 mm
   0.42 lei
   70 mm
   0.48 lei
   80 mm
   0.52 lei
   90 mm
   0.56 lei
   100 mm
   0.60 lei
   Servicii Taiere Etichete
   Serviciu Taiere Etichete
   0.07 Lei
    

    Etichete colorate satin 15 mm, imprimate cu negru

    Etichete colorate - alb, roz pal, grej (gri-bej), crem, rosu, bleu, imprimate cu negru

   Etichete colorate imprimate cu argintiu

   Etichete colorate - fucsia, albastru, verde, bleu, bleumarin, negru, rosu, imprimate cu argintiu

   Etichete din satin alb sau negru imprimate cu argintiu

   Etichete alb, negru, imprimate cu argintiu

   Comanda minima este de 300 lei. Comanda poate fi compusa din mai multe modele de etichete, dar nu mai putin de 100 etichete pe model, dimensiune si culoare. In aceasta suma nu este inclus transportul.

    

   Costul de realizare al formatului, conform instructiunilor clientului, este de 30 Lei, TVA inclus. Acest serviciu nu include modificari sau creare de logo, adaugare de imagini transmise in formate sau rezolutii mai mici decat cele necesare, utilizarea de fonturi non-standard etc. Acest serviciu se achita o singura data pentru un format (daca doriti sa imprimati acelasi format de eticheta si cu alte ocazii, formatul este pastrat si nu mai este necesara achitarea serviciului pentru urmatoarele comenzi).

   Este posibil ca imaginile cu detalii prea fine sau transmise in format .jpg cu rezolutie mai mica de 300dpi sa necesite servicii suplimentare realizarii formatului.

    

   Etichetele pot fi comandate continue (o banda continand mai multe etichete) sau taiate. Va rugam sa luati in considerare ca banda de saten are tendinta de a se desira, deci recomandam ca toate etichetele din saten sa fie calculate in asa fel incat la coasere sa fie acoperita partea care se poate desira, ca in imaginea de mai jos:

   Etichete din saten personalizate - cum se cos pe produs

   Recomandam 5-10 mm in fiecare capat al etichetei rezerva pentru coasere (ex. daca doriti o eticheta din saten cu dimensiunea vizibila ).

   Pentru alte formate, materiale, culori de print sau informatii, va rugam sa ne contactati, va stam la dispozitie cu placere. Includeti in email un numar de telefon la care va putem contacta.

   Raspundem tuturor cererilor, daca nu ati primit un raspuns in prima zi lucratoare va rugam sa verificati si sectiunea Junk / Spam a email-ului sau sa ne contactati la 0341405236.

   Va multumim!