Politica de Confidentialitate

Stimate Client,

  

Atunci cand folositi magazinul Accesorii-Design.ro, operat de Bocane Accesories SRL, avem nevoie sa ne transmiteti unele date personale

Va prezentam aici, cat mai pe scurt, ce ar trebui sa stiti despre cum pastram si folosim datele personale.



Ce inseamna date personale

Acestea sunt informatii despre client, fara de care nu am putea inregistra contul dumneavoastra, comenzile sau nu am putea sa va contactam. Datele personale sunt acele informatii despre dumneavoastra care ne permit sa va identificam.

 

 

Ce date personale colectam

Datele personale pe care le solicitam tuturor clientilor nostri sunt:

  • Nume
  • Numar de telefon
  • Adresa este adresa postala unde doriti sa va fie livrata comanda, adresa care doriti sa apara pe factura, etc.. Puteti salva mai multe adrese in Cont, daca alegeti sa va creati un cont in magazin.
  • Daca doriti ca factura sa fie emisa pe persoana juridica, Numele firmei (SRL, PFA, II, etc.), Cod Unic de Inregistrare (CUI), numar de inregistrare in Registrul Comertului.
  • Adresa de E-mail, optional pentru plasarea comenzii. Daca doriti sa plasati o comanda fara sa ne oferiti adresa de email va putem inregistra telefonic comanda la 0341405236.
  • Optiunile dumneavoastra privind plata, livrarea si eventuale mentiuni suplimentare legate de comenzi
  • IP-urile folosite pentru inregistrarea contului si plasarea comenzii. Un IP este un sir de cifre care ne poate ajuta sa identificam locatia din care ati accesat magazinul pentru a inregistra contul sau comanda,
  • Fisiere cookie care va identifica atunci cand reveniti in magazinul nostru. Ele va arata continutul cosului de cumparaturi, va pastreaza preferintele exprimate pe site (de exemplu ultimele produse vizualizate) si va autentifica automat in cont, daca v-ati creat unul.

 

De ce colectam date personale si pentru ce le folosim

 Colectam, pastram si folosim datele personale pe care ni le oferiti pentru:

  • a putea inregistra un cont nou in magazinul Accesorii-Design.ro
  • a livra comenzile
  • a emite factura pentru comanda plasata
  • a va putea contacta daca ati plasat o comanda si avem nevoie de informatii suplimentare pentru a putea pregati sau livra comanda
  • a confirma comanda telefonic, prin sms sau email
  • a va informa privind starea comenzii 
  • a va solicita parerea o singura data dupa livrarea comenzii dumneavoastra
 

Cine are acces la datele personale

Este necesar ca unele dintre datele dumneavoastra personale sa fie transmise unor terte parti de incredere, cum ar fi:
  
  • nume, adresa, numar de telefon - firmei de curierat, pentru livrarea comenzii. 
  • nume, adresa, numar de telefon, adresa de email - operatorului de plati cu cardul online, pentru achitarea comenzii, daca doriti sa achitati comanda cu cardul pe site. 
  • numar de telefon - operatorului de comunicari prin sms, pentru confirmarea expedierii comenzii dumneavoastra.
  • nume, adresa de e-mail numai daca ati fost de acord sa primiti newsletter-ul Accesorii-Design.ro, operatorului de transmitere a comunicarilor prin email. Va puteti retrage oricand acordul din Cont sau accesand link-ul de dezabonare din newsletter. Frecventa transmiterii newsletter-ului nu este mai mare de 1 pe luna.
  • toate datele personale pe care ni le transmiteti prin intermediul sistemului de suport online (chat). Toate comunicarile care folosesc acest canal sunt inregistrate si stocate pe serverul operatorului. Operatorul nu se poate folosi de datele dumneavoastra personale si nu le colecteaza din comunicarile online.
  • toate datele cu caracter personal, daca sunt solicitate in conditiile legii de catre o Autoritate a Statului, cum ar fi ANAF, Protectia Consumatorului, Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, etc.
 
Nu oferim, vindem, inchiriem sau difuzam in orice alt fel datele dumneavoastra personale catre alte persoane fizice sau juridice.
 

Cat timp pastram datele personale

 Pastram datele personale ale clientilor pentru maxim 5 ani de la ultima accesare a magazinui Accesorii-Design.ro.
Daca ati plasat o comanda si am emis facturi pentru dumneavoastra, datele vor fi pastrate timp de 10 ani, conform legislatiei fiscale si contabile.
Daca sunteti angajat al companiei, datele vor fi pastrate timp de 75 de ani, conform legislatiei.
 
 

Unde sunt pastrate datele personale

Bocane Accesories S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal numarul 18667, inscris in registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Datele cu caracter personal colectate de S.C. Bocane Accesories S.R.L. sunt pastrate pe un server securizat.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, avem obligatia de a administra datele personale in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

  

Ce drepturi aveti cu privire la datele dumneavoastra personale

Conform legislatiei nationale si europene in vigoare, aveti dreptul la:

  • Informare - dreptul de a cere informatii despre cum sunt utilizate datele dumneavoastra;
  • Acces - va puteti accesa datele si le puteti lua cu dumneavoastra;
  • Rectificare sau interventie asupra datelor - va puteti modifica si actualiza datele;
  • Stergerea datelor - puteti sterge datele dumneavoastra personale;
  • Restrictionarea procesarii - putetu solicita ca unele dintre datele dumneavoastra sa nu fie procesate;
  • Portabilitatea datelor - puteti porta datele catre un alt operator de date personale;
  • Opozitie asupra deciziilor automatizate sau de profil - puteti opta ca datele dumneavoastra sa nu mai fie procesate, sa vi se stearga contul pe site sau ca datele dumneavoastra sa fie eliminate din statisticile noastre.
  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (dataprotection.ro)
 
Pentru a va folosi de drepturile dumneavoastra, contactati-ne la office@accesorii-design.ro sau in scris la Bocane Accesories SRL, Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, 907105, Jud.Constanta, cu confirmare de primire. Va vom raspunde prin email sau telefonic in maxim 1 zi lucratoare.
Ne rezervam dreptul de a solicita confirmarea unora dintre datele personale inregistrate, pentru a va proteja datele impotriva unor incercari de frauda.

 

Orice schimbare a Politicii de Confidentialitate va fi comunicata prin email clientilor.

Pentru mai multe detalii cu privire la legislatia si obligatiile operatorilor de date cu caracter personal, puteti accesa pagina Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.

 

Fisiere Cookie

Pentru a asigura clientilor o experienta personalizata si cat mai placuta, utilizam fisiere de tip cookie pentru a pastra informatii importante despre vizitele pe site ale fiecarui utilizator (inscrierea pe site, continutul cosului, pagini vizitate, etc.). 

Dintre tipurile de fisiere cookie utilizate pot face parte fisierele cookie ale tertilor (printre care si Google, Facebook si Tawk.to - sistemul de chat online). Acestea sunt utilizate pentru a afisa anunturi publicitare clientilor si potentialilor clienti ai S.C. Bocane Accesories S.R.L. sau pentru a acorda suport online sau a prelua mesaje de la clienti. Aceste fisiere cookie pot inregistra informatii cum ar fi: sursa de trafic (site-ul sau mail-ul care a recomandat magazinul nostru si a ajutat clientul sa ajunga in magazin), timpul petrecut de client pe site si paginile vizitate, dispozitivul utilizat pentru vizitarea magazinului online - desktop, laptop, tableta, telefon mobil, etc.. Aceste informatii nu contin date personale si sunt apoi utilizate strict in scopul de a prezenta fiecarui client anunturi publicitare personalizate in functie de preferintele si istoricul utilizarii magazinului online al Firmei. Mai multe informatii despre dezactivarea fisierelor cookie utilizate de Google pentru afisarea anunturilor sunt disponibile in Setarile pentru Anunturi Google. Pentru a dezactiva fisierele cookie legate de afisarea anunturilor de remarketing (afisate clientilor care au mai vizitat magazinul), accesati Pagina de Dezactivare Double Click. Pentru informatii despre dezactivarea tuturor fisierelor tip cookie ale tertilor accesati pagina de dezactivare Network Advertising Initiative (disponibila momentan in limba engleza). Aflati mai multe informatii despre fisierele cookie.

In timpul utilizarii site-ului Accesorii-Design.ro, o serie de fisiere cookie vor fi salvate in computerul clientilor, cu scopul de a intelege care sunt interesele acestora. Acestea permit partenerului nostru, Google AdWords, sa afiseze clientilor anunturi publicitare de tip retargeting, legate de activitatea pe Accesorii-Design.eo, plasate pe o serie de site-uri partenere. Informatiile colectate nu sunt personale (cum ar fi nume, adrese de e-mail, adrese sau numere de telefon). 

 

Daca aveti orice intrebari sau doriti sa uzati de drepturile dumneavoastra privind datele personale, va invitam sa ne contactati la office@accesorii-design.ro si sa ne transmiteti intrebarile sau solicitarile dumneavoastra. Va vom raspunde in maxim 1 zi lucratoare.

 

Iti multumim ca ai ales Accesorii Design!

 

Actualizat 23.05.2018