Accesorii Metalice pentru Poseta – Acum Online

Poseta, accesoriu de nelipsit din garderoba doamnelor si domnisoarelor. Atat de utila, o gasim in diferite forme si dimensiuni, din Piele sau Inlocuitor, o alegem in functie de gust si credem noi, un criteriu foarte important in alegerea dimensiunii este talia purtatoarei. Asa cum acordam atentie sporita hainelor cand le alegem, la fel ar trebui sa se intample si cu Poseta.

O Poseta poate sa completeze o tinuta schimbandu-i stilul si conferindu-i distinctie.

Dar ne-am gandit ce o face atat de diferita, si ii dau atata valoare?! Tocmai   accesoriile folosite.

Ne-am decis asupra materialului din care vrem sa confectionam produsul-Poseta, acum incep cautarile pentru achizitionarea accesoriilor care sa ne ajute sa realizam modelul visat.

Stim deja ca toate accesoriile metalice pot fi personalizate,  realizate la comanda, cu diferite Logo-uri, in diferite nuante si finisaje, si pentru a usura cautarile, Bocane Accesories este unic Importator si Distribuitor al Accesoriilor pentru Marochinarie, Imbracaminte si Incaltaminte, fabricate in Italia dupa cele mai inalte standarde de calitate.

Accesorii precum: Carabine din Zamac, Catarame pentru Curea, Inele pentru Marochinarie in diferite forme si marimi, Lant din Zale, Cursor Fermoar si alte accesorii care pot fi realizate la comanda in 72 de Nuante si Finisaje, sunt prezentate si comercializate in Magazinul Nostru online Accesorii-Design.ro

Comentarii

Adaugati un comentariu